Title曹雪芹的奇迹
Authors张颐武
Affiliation北京大学中文系
Keywords中国文化
中国传统文化
周汝昌
续书
中国现代文化
刘心武
中国古典小说
文化经典
中华文化传统
生平事迹
Issue Date2014
Publisher中关村
Citation中关村.2014,(01),110.
Abstract《红楼梦》谜一般的诸多神秘现象,诸如未完成的状况,人物的命运和归宿所留下的诸多的线索和暗示等等,都赋予了作品一种难以言说的吸引力。中国文化中一直感到困惑同时也一直在深入探究的,就是曹雪芹的命运和身世。他一直是中国文化的传奇,也是中国文化最重要的焦点之一。曹雪芹其实是中国传统文化给予我
URIhttp://hdl.handle.net/20.500.11897/429691
ISSN1672-0466
Appears in Collections:中国语言文学系

Files in This Work
There are no files associated with this item.

Web of Science®



Checked on Last Week

百度学术™



Checked on Current Time




License: See PKU IR operational policies.