Title家庭、社会、国家与天下:儒家传统中的共同体理念”学术研讨会综述
Authors郝颖婷
Affiliation[郝颖婷]北京大学.哲学系
Keywords儒家传统
共同体理念
经学史
Issue Date2017
Publisher哲学动态
Citation哲学动态.2017,105-106.
Abstract<正>2016年8月27~28日,由中华孔子学会主办、贵阳孔学堂承办的"家庭、社会、国家与天下:儒家传统中的共同体理念"学术研讨会在贵阳召开。来自北京大学、清华大学、北京师范大学、中山大学等单位的六十余位专家学者,围绕儒家传统中的共同体理念展开了广泛而深入的研讨。
URIhttp://hdl.handle.net/20.500.11897/462524
Indexed中国社会科学引文索引(CSSCI)
Appears in Collections:哲学系(宗教学系)

Files in This Work
There are no files associated with this item.

Web of Science®



Checked on Last Week

百度学术™



Checked on Current Time




License: See PKU IR operational policies.